Frisk

Alla vet att man ska borsta tänderna, de allra flesta gör det också två gånger om dagen. Trots det kan det hända att man får problem av något slag. Att sköta sin munhygien är inte så lätt alla gånger och du ska absolut inte känna dig misslyckad om du behöver hjälp för att slippa exempelvis beläggningar och blödande tandkött. Det handlar om att ha rätt kunskap och den får du av våra skickliga tandhygienister, Ulrika, Mathilda och Jessika.

Våra tandhygienister undersöker hur ditt tandkött och dina tänder mår, tar bort tandsten, missfärgningar, putsar, polerar och mycket mer. Dessutom får du tips och råd om hur du på bästa sätt själv går vidare och sköter dina tänder på hemmaplan.
Det kan handla om allt från vilken typ av tandborste du bör använda till vilka hjälpmedel och tekniker det finns för att hålla mun och tänder fräscha.
Ulrika, Mathilda och Jessika hoppas på att få träffa dig med jämna mellanrum. Regelbundna besök gör nämligen att eventuella skador upptäcks medan de fortfarande är små och dessutom sparar du pengar.

Det är en skön känsla, eller hur?